BejelentésKunterbunte Welt
Das macht Spaß

MENÜ
Keresés a honlaponHírek
Német nyári táborok

Idei német táboraink: július 4-8 - német, tánc és úszótábor (itt még van egy-két hely), július 18-22 német, barkács, úszó tábor (betelt)

Német zenés baba-mama vakáció

Nyári szünet! A Német zenés baba-mama foglalkozás a nyáron szünetel (a zeneiskola zárva van). Találkozunk megint szeptemberben!

Vorschule tanfolyam 5-7 éveseknek egész nyáron

Vorschule német nyelvtanfolyam pénteken/szombaton egész nyáron 5-7 éves gyerekeknek. Részletek a menüpont alatt.


Német, nemzetiségi német és egyéb fejlesztő komplex foglalkozások babáknak, gyerekeknek és szüleiknekKedves Németesek!Kedves Szülők, gyerekek, babák!


A Kunterbunte Welt non-profit civil szerveződés immár 9. éve köszönt Benneteket sok szeretettel!

A kezdetben német és nemzetiségi német baba-mama foglalkozásokat nyújtó szerveződés mára már sokkal többet kínál. Kiterjedt, változatos komplex foglalkozásokat, programokat nyújt kicsiknek, nagyoknak és családoknak.

Budapest pesti oldalán és Pest megye keleti régiójában rendszeresen szervezünk német és egyéb foglalkozások, programokat, versenyeket, kínálunk szórakoztató programokat, támogatunk könyvkiadást, kulturális eseményeket

A Kunterbunte Welt kiáll az egyetemes emberi jogokért és az európai demokratikus értékrendet követi, szolidáris a nehéz sorsúakkal.

Célunk, hogy minél korábban megismertessük és megszerettessük a német nyelvet és nemzetiségi kultúrát a gyerekekkel és szüleikkel.Célunk továbbá, hogy színvonalas , modern, módszertanilag igényes foglalkozást és programokat nyújtsunk mindenkinek továbbra is. Támogatjuk az esélyegyenlőség megteremtését, a valamilyen szempontból hátrányt szenvedőket segítjük, kiállunk a demokratikus értékrend mellett, ellene mondunk a rasszizmusnak, félműveltségnek és a kirekesztés politikájának. Támogatjuk a szerető elfogadást és a kedves, előzékeny kommunikációt.

Jelenleg a 16. kerület Zeneiskolájában ill. Csömörön a Delfin Uszoda Óvodai részlegében tartjuk az állandó foglalkozásainkat.

Már a Facebookon is rajta vagyunk!

Aktualitások!!!


Nyári szünet! Sommerferien! A Zeneiskolában kitört a nyár, így német baba-mama zenés foglalkozásokra legközelebb szeptemberben várunk Titeket! Mindenkinek jó nyaralást! Nyári programjainkat a menüpontok alatt találjátok!

Mindenkit sok-sok szeretettel várunk a programjainkra!!!! Herzlich Willkommen! Komm doch zu uns! Wir warten auf Dich!!!

Kunterbunte Welt ZIvilhaus - Bastelstunde
Egy torna-német "életkép" a régi helyszínről - Szent-Györgyi Albert Általános Iskolából Néhány kép a múlt év foglalkozásairól: - Turnen macht immer Spaß!

Miért érdemes látogatni a foglalkozásokat?
- Végre a gyermeked igazán lelkes pedagógusokkal játszhat, énekelhet, táncolhat, barkácsolhat és nem utolsó sorban németül kommunikálhat.
- Te is megtapasztalhatod, hogy miként működik egy komplex nyelvi fejlesztés.
- Végre nem kell attól megijedni, hogy a nyelvtanulás külön terhet jelent számodra és gyermekednek.
- Ha ügyes vagy, a picúroddal együtt te is könnyedén elsajátíthatod a német nyelv alapjait, vagy felfrissítheted ill., kiegészítheted eddigi tudásodat.
- Tekintettel lesznek rád és gyermekeid igényeire, meghallgatják a problémáidat, javaslataidat és ötleteidet.
- Megismerheted és megélheted a nemzetiségi német kultúrát.
- Könnyen megközelíthető helyeken és méltányos díjazásért minőségi szolgáltatást kapsz.
Mi jellemzi kicsi korban a "nyelvtanulást"? Lásd a német nyelvi fejlesztés menüpont alatt!


Üzenetküldés
Amennyiben kérdésed vagy mondanivalód van, írj nekünk!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!